STŘEDA, 27.9.2023  –  17.00 Praha  – 19.00 Dubai  – 16.00 Londýn  – 11.00 New York  – 8.00 Los Angeles

V mnoha oblastech světa je nedostatek vody realitou. Místo čekání se podívejme na řešení, jak ušetřit spotřebu pitné vody už dnes. Úpravou a opětovným použitím lehce kontaminované šedé vody v obytných i komerčních budovách můžeme ušetřit miliardy litrů pitné vody.

Decentralizované čištění šedé vody lze implementovat do nových budov po celém světě. Připojte se k našemu poslání šetřit vodou až 25–45 % na dům a budovu.  

Úspora vody znamená snížení účtů za vodu, odlehčení infrastruktury, úsporu energie na čerpání vody a snížení spotřeby. Hydraloop nabízí patentovanou technologii, která byla instalována po celém světě a je držitelem certifikace NSF 350 a také UL-979 a IAPMO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 výukové cíle:

1.   Porozumět typům vody v domácnosti.

2.   Zjistit více o technologii používané k úpravě lehce kontaminované šedé vody.

3.   Porozumět implementaci čištění šedé vody v domácnosti.

4.   Identifikovat potenciální úspory vody zahrnující spotřebitele, což nakonec povede k infrastruktuře a úsporám energie.

 

Stavíte dům nebo rekonstruujete?  

Chcete do svého bydlení zakomponovat udržitelná řešení a šetřit přírodní zdroje i své finance? Recyklovat efektivně vodu v domácnosti?

Technologie, které mají smysl, na co se zaměřit při stavbě, rekonstrukci a výběru vhodného řešení pro váš domov či jakoukoliv budovu, kde dochází na každodenní bázi k velké spotřebě vody.

Tato a další témata již brzy ve Vaší e-mailové schránce!